logo mutsEen cursus specifiek voor de medewerkers die nu of in de nabije toekomst gaan werken in een satellietkeuken.

Bij het gebruik maken van ontkoppelde maaltijden is de laatst verantwoordelijke persoon de medewerker satellietkeuken. Deze persoon moet dus goed op de hoogte zijn van die onderdelen van de voedingsverzorging die plaatsvinden in de satellietkeuken. Ook hygiëne / HACCP is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Programma:

  • Inleiding
  • Taakomschrijving
  • Voedingsleer, dieetleer, levensmiddelenleer
  • Hygiëne, HACCP, onderhoud satellietkeuken
  • Regenereren van maaltijden en eenvoudige bereidingstechnieken
  • Verzorgen van broodmaaltijden, garneren, frituren en bereiden van halffabrikaten

De cursus wordt afgesloten met een toets.

Tijdsduur: Afhankelijk van het takenpakket van de medewerker satellietkeuken 6 tot 9 dagdelen.