BGP
Floris Schoutenstraat 40
2172 SL SASSENHEIM

Tel. 0252-222495

Tel. mobiel 06 18 12 10 21

Over BGP

BGP is oorspronkelijk als stichting in 1967 opgericht onder auspiciën van het voormalige Voorlichtingsbureau voor de Voeding. Het doel was en is het bevorderen van (bij)scholing op het gebied van voeding / eten en drinken.

Oorspronkelijk was de naam “Bijscholing Grootkeuken Personeel”. Na enige tijd is dit gewijzigd in “Beroepsopleiding Grootkeuken Personeel”.

Het kantoor BGP

Het centrale kantoor van BGP staat in Sassenheim (gemeente Teylingen), in Zuid-Holland, gelegen tussen Haarlem en Leiden. Op kantoor worden in principe geen opleidingen gegeven, al is er wel een volledige vergader/lesruimte aanwezig.
Tevens worden hier de cursusmappen gemaakt en komen de telefoontjes en e-mails hier binnen. Kortom het is het “hart” van BGP.

De openingstijden van het kantoor, op werkdagen, zijn van 9.00 tot 17.00 uur. Het kan wel eens gebeuren dat er niemand aanwezig is. De telefoon is dan doorgeschakeld naar één van de medewerkers of het antwoordapparaat staat aan. Spreek dan alstublieft een boodschap in, en mail eventueel uw gegevens c.q. vraag dan kunnen wij u terugbellen of terugmailen. Bij dringende vragen kan het mobiele nummer van BGP gebruikt worden.