BPG opleidingen voor de grootkeuken

Incompanytrainingen

Wat betreft de mogelijkheden van een incompanytraining van BGP is eigenlijk alles mogelijk. De opdrachtgever kan uit alle onderwerpen uit de reguliere opleidingen kiezen en dat kan eventueel aangevuld worden met een onderdeel als klantvriendelijkheid, beroepsgerichte houding, vergadertechnieken enzovoort of een specifiek onderwerp wat van belang is voor de betreffende instelling.

Een incompanytraining van BGP wordt werkelijk op maat gemaakt. Voor de training start komt de cursusleider op werkbezoek, observeert de werksituaties, maakt foto’s en bespreekt de te behandelen onderwerpen. Pas daarna wordt de cursusmap samengesteld. Kortom werkelijk een cursus op maat.

Een incompanytraining of wel een “training op maat in huis” biedt de opdrachtgever veel voordelen:

De opdrachtgever kan zelf het onderwerp of de aandachtsgebieden van de training bepalen, ook kan er overlegd worden over tijdstip en tijdsduur.
De locatie “in huis” is voor de cursisten dichtbij en bespaart de opdrachtgever de reiskosten van de deelnemers.
Het geeft een samenhorigheidsgevoel als collega’s samen een cursus volgen en dit kan een positief effect hebben op het team.
De incompanytraining kent een maximale groepsgrootte van 12 personen.

Op locatie

De locatie van een incompanytraining is in principe het werkadres van de deelnemers. Maar er kan ook gekozen worden voor een locatie “buiten de deur” Een vergaderlocatie in een congrescentrum of een restaurant waar de cursus gegeven kan worden. BGP kan hierin een ondersteunende c.q. adviserende rol spelen. Eventueel kan de training uitgebreid worden met een diner, avondprogramma en/of een overnachting.

Kindervoeding

de cursist inzicht te geven in de specifieke eisen die aan kindervoeding worden gesteld. Tevens wordt er inzicht gegeven in de diverse vormen van eetproblematiek…

Medewerker satellietkeuken

Bij het gebruik maken van ontkoppelde maaltijden is de laatst verantwoordelijke persoon de medewerker satellietkeuken. Deze persoon moet dus goed op de hoogte zijn van…

HACCP

HACCP

Het opzetten en toetsen van een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op HACCP. Uitgangspunt is de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in instellingen…

Serveren, gastvrouw, gastheer

Doel van de cursus is het verkrijgen van basiskennis die aanwezig moet zijn voor efficiënt en klantvriendelijk serveren en het hygiënisch handelen…

Afwasmedewerker

Het verkrijgen van basiskennis die aanwezig moet zijn voor het uitvoeren van afwas- en schoonmaakwerkzaamheden volgens de nieuwste hygiëne-richtlijnen…

Voedingsassistent

BGP heeft de behoefte gesignaleerd om voor voedingsassistenten te komen met een goede aanvullende cursus. Niet voor iedere beroepsgroep is het echter eenvoudig…

Medewerker restaurant

Bestemd voor de medewerkers van het personeelsrestaurant of bewonersrestaurant van zowel bedrijven als instellingen. Belast met het organiseren van de werkzaamheden…

Hygiëne en voeding

Vooral gericht op de praktijk van het hygiënisch behandelen en bewaren van voeding, de persoonlijke hygiene en het beoordelen van de eigen werksituatie en/of werkwijze…