10 ster beoordeling

Vandaag (27 maart) hebben wij (mijn collega en ik) de cursus keukenassistent afgerond. Het was een hele leerzame cursus die ook nog eens heel gezellig was. Nelleke is een hele leuke docent en legt alles goed uit.

Mw. A. Kooiman

Ede

9 ster beoordeling

De opleiding Dieetkok afgerond, het was een mooie en interessante cursus, veel geleerd en veel kennis opgedaan.

Henri van der Burg

Veenendaal

10 ster beoordeling

Heb afgelopen jaar de opleiding Dieetkok gedaan en met succes afgerond. de lessen waren leerzaam en inspirerend. Er was aandacht voor de cursist en een goede begeleiding tijdens de theorie- en praktijklessen. Bedankt!

Ben van Veen

Gewoon Lekker Thuis, Den Haag

8 ster beoordeling

De opleiding integraal management afgesloten met de laatste module. Leuke en intensieve cursus die kennis behoorlijk heeft verbreed.

Kees Koning

8 ster beoordeling

Vandaag de module Leidinggeven afgesloten. Intensief maar interessant. De vele interactie-opdrachten maken dit een boeiende cursus.

Marco

Sint Nicolaasga

9 ster beoordeling

De module leidinggeven, onderdeel van de managementopleiding van BGP, heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Ik voel me een stuk zekerder in mijn rol als leidinggevende. De theoretische onderbouwing die ik heb verkregen door deze module heeft ervoor gezorgd dat ik mijn vaardigheden nu tactisch kan inzetten.

Henk

Drachten

10 ster beoordeling

Als kok heb ik 12 jaar in de horeca gewerkt. Daarna heb ik van alles en nog wat gedaan en kwam dus via via in een verpleeghuis terecht. Uiteindelijk kwam ik in een ander verzorgingshuis terecht.

Na een aantal jaar in transport te hebben gewerkt ben ik uiteindelijk gevraagd om in de keuken te komen werken.
Daar werd mij aangeboden om de opleiding ZWIK te gaan doen.
Natuurlijk met beide handen aangegrepen en daar zat ik dan na 25 jaar weer in de schoolbanken!

De ZWIK is een hele leuke en leerzame opleiding zeker om alle leerstof weer eens uit de mottenballen te halen.

Tis best pittig naast 36 uur werken en een gezin te hebben maar ja je doet het voor een goed doel!

De opleiding met een goed gevolg afgesloten mede dankzij de leraren die erg betrokken zijn en altijd voor je klaar staan.
En natuurlijk ook de medeleerlingen bedankt ik heb een goed en gezellig jaar gehad!!!

Al met al als je voor een opleiding in de groot keuken kiest ga dan zeker voor de BGP!!!

Ron van Leuven

Hattem

Mijn opleiding bij BGP heb ik als prettig ervaren. Mijn opleiding als dieetkok  heb ik inmiddels positief afgerond. De informatie was duidelijk, en als je er even niet uitkomt zijn de docenten altijd bereid om je te ondersteunen(ook in het weekend). De persoonlijke benadering gaf een geruststellend gevoel. Er werd goed individueel, en op de groep in het geheel gelet. Door het bovenstaande verhaal zou ik iedereen die een opleiding tot dieetkok wil gaan volgen het BGP aanbevelen.
Mvrg Edwin Hageman

Edwin Hageman

7 ster beoordeling

Ik vind de opleiding voedingsassistent erg nuttig en leerzaam. En niet alleen te gebruiken op de werkvloer maar ook privé

M.

Nieuwegein

8 ster beoordeling

De tweede studiedag van de opleiding Voedingsassistent was een gezellige en leerzame dag.

C. N.

Nieuwegein

8 ster beoordeling

Als 17 jarig meisje werkte ik al in de keuken van verpleeghuis Krönnenzommer in Hellendoorn. Ik heb dat 12 jaar gedaan. Na een kleine onderbreking ben ik als voedingsassistent aan de slag gegaan bij de Isala Klinieken in Zwolle.

In 2000 maakte ik de overstap naar Theodotion in Laren. Daar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de mensen van BGP, omdat ik de AIK opleiding ging volgen. Ik slaagde met vlag en wimpel en kreeg het “dringende” advies om door te gaan voor de ZWIK opleiding. Zo gezegd, zo gedaan en jawel ook voor die opleiding kreeg ik het felbegeerde diploma uitgereikt!

Van 2006 tot 2011 hebben wij Nederland ingeruild voor Spanje en heb ik samen met mijn wederhelft een eigen cateringbedrijf gehad. Een soort “tafeltje dekje” aan de Costa Blanca.

Na onze terugkeer in 2012 heb ik, om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, besloten om de opleiding dieetkok te gaan volgen. En jawel! Een hernieuwde kennismaking met BGP!

In september 2014 heb ik mijn diploma op mogen halen en wil graag BGP opleidingen ontzettend bedanken voor de jaren lange prettige relatie die ik met hen heb gehad.

Ik heb de mensen achter BGP leren kennen als uiterst professioneel en vriendelijk, maar ook consequent en toch rechtvaardig.

Nogmaals bedankt voor de prettige jaren.

Ina Kollenstart

Geesteren